'Badeloch'
Een Social Art project in opdracht van woningcorporatie BrabantWonen.
Uitgevoerd in woon/zorgcomplex Badeloch.
2022, 's-Hertogenbosch, Noord-Brabant..
​​​​​​​
Wooncomplex Badeloch is een woon/zorgcomplex met woningen mensen die op welke manier dan ook zorg nodig hebben. Social-Artist Erik Vink heeft samen met de bewoners een invulling gegeven aan de lege muur in de algemene ruimte. 
Veel bewoners komen uit Den Bosch of de directe omgeving. Ze gaven aan dat ze iets historisch mooi zouden vinden. Ook de elementen natuur en herkenbaar Den Bosch kwamen naar voren in de bijeenkomsten.
Na een zoektocht door het enorme archief van het BHIC (Brabants Historisch Informatie Centrum) kwamen een aantal oude beelden naar boven. Erik presenteerde vervolgens verschillende collage's met een combinatie van een historisch beeld aangevuld met een beeld uit de tegenwoordige tijd. Hierbij maakt hij dankbaar gebruik van het feit dat de muur al uit twee delen bestaat. 
Gezamenlijk is gekozen voor een voorstel waarin historie, natuur en herkenbaarheid allemaal samenkomen. 
Op basis van een oude tekening uit 1840 van mr. A. G. Verheyen is door fotograaf Peer Reedde een aanvullende foto gemaakt voor het tweede deel van de muur. Een 'aanvullende foto', aangezien het standpunt waar vandaan de ruim 180 jaar oude tekening gemaakt is, geblokkeerd wordt door bebouwing. Verschillende elementen zoals de boom, het hek en natuurlijk de Sint Jan op de achtergrond geven genoeg referenties waardoor het verhaal ontstaat wat doorverteld kan worden.