'25 jaar Lindeboom'
Een Social Art project in opdracht van woningcorporatie BrabantWonen.
Uitgevoerd in twee entree's van wooncomplex De Lindeboom, 's-Hertogenbosch, 2019.
Een project ter ere van het 25-jarig bestaan van wooncomplex De Lindeboom. 
In de twee entree’s van De Lindeboom hingen verzamelingen foto’s van (oud)bewoners. Gedateerde foto's en foto's van een aantal bewoners die inmiddels overleden zijn.
De bewonersvereniging benaderde de woningbouwvereniging met de vraag of ter ere van dit jubileum iets aan de entree's gedaan kon worden. Samen met een werkgroep heeft Erik het plan bedacht om in de entree’s een fotoproject te realiseren. 
Samen met de bewonersvereniging hebben we gezocht naar een idee wat alle bewoners aansprak. Het water wat door Den Bosch stroomt is een bekend element voor de stad. Gekozen is om foto’s te maken van De Binnendieze. Samen met een schipper van de rondvaart dienst is Erik het water op gegaan. Hij heeft foto's gemaakt van de karakteristieke sfeer en specifieke elementen van De Binnendieze. Met de werkgroep hebben we hieruit een selectie gemaakt. De muren in de twee entree's zijn wit geschilderd en de oude foto's zijn vervangen door groot formaat prints op transparante acrylaatplaten. Na de montage volgde een feestelijke onthulling voor alle bewoners van het complex.