Aanbevelingen

Een selectie van mooie woorden van opdrachtgevers en samenwerkingspartners
over de Social-Art projecten van Erik Vink.

“Bedankt voor de prettige samenwerking en de vele mooie dingen die je voor de huurders van BrabantWonen gemaakt hebt. Daarmee heb je absoluut bijgedragen aan het woonplezier en de leefbaarheid van bewoners.

Wim Sterks - Gepensioneerd (2023) woonconsulent BrabantWonen, 's-Hertogenbosch
We zijn vanuit woonstichting Triada ontzettend blij en tevreden met het resultaat dat is opgeleverd. Het heeft de doelstellingen die we ermee hebben beoogd ruimschoots gehaald. We zien en horen in gesprekken dat bewoners meer betrokken zijn bij hun complex. Ze zijn blij en trots op het resultaat. We hebben naar elkaar uitgesproken dat de kunstprojecten een middel zijn om bewoners actief te betrekken bij hun wooncomplex en omgeving.

Roel van den Dool - Sociaal Beheerder woonstichting Triada, Heerde (GLD)
Ik heb als opdrachtgever heel fijn samengewerkt met Erik in diverse Buurtcultuurprojecten. Wat opvalt is de grote betrokkenheid van Erik bij de bewoners. Hij luistert eerst goed wat er speelt en gaat dan met veel plezier samen met hen aan het werk om tot een mooi en vaak verrassend eindresultaat te komen.

Peter van der Klok - BrabantWonen, 's-Hertogenbosch
Wij hebben met Erik samengewerkt wat we als een te gekke samenwerking hebben ervaren. Erik Vink gaat letterlijk om tafel met alle betrokkenen. Hij gaat in gesprek om te filteren waar problemen ontstaan, hoe mensen zich voelen bij een bepaalde aanpak. Erik luistert naar bewoners en weet alle ideeën te filteren tot een artistiek hoogwaardig concept. Een concept dat breed gedragen wordt en tot uiting komt in toffe tekst, enthousiasmerend artwork en te gekke uitwerking.

Marloes van Dijk - Studio Daad